Изследвайте се за COVID-19 днес
Медицински център "Хера" извършва тестуване с PCR и бързи тестове за коронавирус

Бихме искали да Ви напомним, че при нас можете да се изследвате за SARS-CoV-2 чрез различните видове тестове, които предлагаме:

  • RT-PCR, доказващ РНК на SARS-CoV-2 в горните дихателни пътища и активна инфекция (текущо боледуване). При пробовзимане до обяд резултатът излиза в рамките на деня, а при пробовзимане следобед резултатите са готови на следващия ден. При необходимост се издава сертификат на английски език за извънгранично пътуване. Пробата в този случай трябва да бъде дадена два дни преди планираното пътуване в лицензирана лаборатория. МЦ “Хера” работи в партньорство с лаборатория “Лора”.
  • Бързи тестове за антитела – изследване на IgM/IgG антитела срещу SARS-CоV-2 за определянето на скорошна или предишна експозиция на вируса.
  • SARS-CoV-2 – IgG (количествен тест) за определяне на налични специфични антитела IgG в отговор на SARS-CoV-2. Тестът доказва преболедуване. Удачно време за тестване – не по-малко от 20 дни след данни за контакт с болен или след предполагаемо преболедуване.
  • Бърз тест за антиген – за определяне на здравословния статус при хора със симптоми или в инкубационен период.

Научете повече за нашите изследвания:

Позвънете ни сега на тел. 02 404 8656 и 0882 441 433 или ни пишете на office@heraclinics.com.

Appointment