Как да взема участие в клинично проучване

в Медицински център "Хера"

Вземането на решение за участие в дадено клинично проучване е изцяло персонално решение. Участието не е свързано с определена необходимост или натиск. Предвид доброволния характер на този процес, не е необходимо индивидуалното решение за включване в клинично проучване да бъде непременно споделяно с трети страни, включително с личния лекар. Въпреки това, всеки, който желае да вземе участие, може и следва да обсъди решението си със своето семейство.

Екипът на Медицински център Хера ще предостави пълна и детайлна информация относно всички права и задължения на страните, имащи отношение към дадено клинично проучване. Запознаването с тази информация е необходима и важна стъпка към вземане на окончателно решение от страна на участника.

Специалистите, пряко ангажирани с провеждане на подобни проучвания, имат задължението да разберат повече за всеки кандидат, за да се уверят, че участието в съответното клинично проучване е възможно.

В случай, че желаете да заявите желание за участие в бъдещи проучвания, нашият екип ще бъде в състояние да предложи най-подходящото за Вас според Вашия профил като кандидат.

За допълнителни въпроси относно клиничните проучвания, които провеждаме, както и при заявяване на желание за участие в някое от тях, можете да се свържете с нас още днес.

Научете повече за нашите клинични проучвания тук:

Позвънете ни сега на тел. 02 404 8656 и 0882 441 433 или ни пишете на office@heraclinics.com.

Очакваме Ви!
Appointment