назад

МЦ “Хера” става ваксинационен център

Новини

08.03.2021

МЦ “Хера” става ваксинационен център

Основен стремеж на МЦ “Хера” да бъдем полезни на нашите пациенти, предлагайки качествено медицинско обслужване, посредством квалифицирани специалисти и апаратура от последно поколение. Като естествен резултат от този наш принцип, МЦ “Хера” се включва активно в борбата с COVID-19 и става ваксинационен център. Ние вярваме, че заедно ще се справим с всяка трудност и именно затова намираме за важно да помогнем по всеки възможен начин.

При желание да ви бъде поставена ваксина в нашия медицински център е нужно предварително да си запазите час. Това може да се случи изключително лесно и бързо както по телефоните, посочени на нашата интернет страница (02 404 8656 / 0882 441 433), така и през платформата Superdoc. При възникнали допълнителни въпроси, специалистите от екипа на МЦ “Хера” са винаги насреща да ви консултират и предоставят цялата нужна информация, за да сте спокойни и доволни от избора си.

Работим всеки ден без неделя. Локацията на медицинския център (гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. “Клисура” №20, ДКЦ 23, ет. 2) е достъпна, както с автомобил, който можете да паркирате на безплатния обществен паркинг, така и с градски транспорт – автобуси 100, 85, 285 и тролейбуси №2 и №4.

Полезна ли беше тази статия за Вас?

Да Не

Благодарим за обратната връзка!

Подобни публикации

Новини

01.01.1970

Вече имате възможност да изберете личен лекар в Медицински център Хера...

Новини

07.06.2024

Лятото и хипертонията – причини, симптоми и полезни съвети...

Новини

01.01.1970

Предимства на съвременната диагностична техника

clinical-researches-d clinical-researches-m

Клинични проучвания

Медицински център Хера провежда клинични проучвания в редица терапевтични области. Нашите обучени специалисти са готови да предоставят детайлна информация относно стъпките, през които минава целият процес на дадено клинично проучване.

Научи повече