назад

Медицински Център HERA се присъедини към Мрежата от Прайм Сайтове на IQVIA – световният лидер в клиничните изследвания

Новини

20.02.2024

През октомври 2023 г., Медицински Център Хера подписа договор като Прайм Сайт за клинични изпитвания с IQVIA – водещ глобален доставчик на напреднала аналитика, технологични решения и услуги за клинични изследвания в здравеопазването, с представителства в над 100 държави и над 87 000 служители.

Признанието идва след почти четири години на сътрудничество с глобалната компания, дългосрочно ефективно наблюдение на дейността на Медицински център Хера, доказаната експертиза, високия професионализъм на екипа ни и преди всичко, доверието на нашите пациенти.

IQVIA разполага с над 50 Прайм Сайта по света и 17 от тях са в Европа. С подписването на договора между IQVIA и Медицински Център Хера, България става 19-та страна в Европа с център, принадлежащ към Мрежата от Прайм Сайтове. Клиничните изпитвания, провеждани в Мрежата от Прайм Сайтове, съответстват на най-високи международни етически и регулаторни стандарти.

Те се извършват в сайтове за изследвания от първи клас с добре обучени специалисти и инфраструктура, насочена към иновации и развитие на различни изследвания за пациентите.

Сътрудничеството е от взаимен интерес, в полза на пациентите и бъдещето развитие на медицинската наука. Нашето партньорство с IQVIA ще ни помогне да се обединим с водещи световни компании, за да се фокусираме върху иновациите, да предоставим възможности за по-прецизно лечение ,да провеждаме клинични изпитвания с по-голяма база данни, да сме близо до нови изследователски програми за оптимизация на процесите, да спомогнем за намаляване на времето за стартиране на клинични изследвания, да има по-добро координиране на процедури и подкрепа на клинични изпитвания и изследвания, като едновременно защитаваме интересите на пациента на всеки етап от изследването.

Клиничните изпитвания предоставят достъп до нови медицински подходи и лечения. Те са стъпка в бъдещето, защото представляват медицинската наука, която ще се осъществи след три до пет години.

Научете повече от нашите експерти на: тел.: 02 404 8656 и 0882 441 433 или се свържете с нас на office@heraclinics.com.

Можете да посетите Прайм Сайта на IQVIA за България на следния адрес: София, квартал “Хаджи Димитър”, ул. Клисура 20, ДКЦ 23, ет. 2

 

Полезна ли беше тази статия за Вас?

Да Не

Благодарим за обратната връзка!

Подобни публикации

Новини

01.01.1970

Вече имате възможност да изберете личен лекар в Медицински център Хера...

Новини

07.06.2024

Лятото и хипертонията – причини, симптоми и полезни съвети...

Новини

01.01.1970

Предимства на съвременната диагностична техника

clinical-researches-d clinical-researches-m

Клинични проучвания

Медицински център Хера провежда клинични проучвания в редица терапевтични области. Нашите обучени специалисти са готови да предоставят детайлна информация относно стъпките, през които минава целият процес на дадено клинично проучване.

Научи повече