назад

Първи рожден ден на МЦ „Хера“

Новини

16.09.2020

Медицински център Хера празнува своя първи рожден ден на 16-ти септември!

Една година измина неусетно и Медицински център Хера празнува своя първи рожден ден. Желанието и усилията ни да предоставяме качествена медицинска грижа продължават да бъдат точно толкова големи, колкото бяха и преди година, когато отворихме врати за пръв път на 16-ти септември 2019г.!

Щастливи сме да отбележим, че тази една година бе изпълнена с множество предизвикателства, нови придобивки и непрекъснат, устойчив растеж. Успяхме да осъществим нашата визия: да създадем място, посветено на пациентите и да осигурим адекватна, навременна и достъпна грижа за тях.

Непосредствено след откриването на медицинския център, ние си поставихме за цел постепенно да разширим екипа от лекари. Резултатът от усърдната работа по това направление е налице и към днешна дата в Медицински център Хера работят над двадесет специалисти в различни области на медицината. Тяхната работа се подпомага ежедневно от управленския екип и административния персонал, наброяващи общо около десет души. Медицински център Хера ще разширява спектъра на своята дейност – съвсем скоро очакваме към нас да се присъединят специалисти в областите гастроентерология и дерматология.

Успешните етапи от развитието на Медицински център Хера не спират дотук. Успяхме да сключим договор с НЗОК, както и редица договори с някои от най-големите здравноосигурителни фондове в страната, чиито пациенти с радост приемаме всеки ден.

Центърът разполага с най-съвременно диагностично оборудване и медицинска апаратура от последно поколение. Отличната техническа обезпеченост позволява на лекарите от екипа да осигуряват висококачествени и навременни медицински услуги. Това е една от основните причини за изграденото доверие у болшинството от пациентите, посетили клиниката.

Стараем се Медицински център Хера да бъде еталон за иновативни услуги и предоставяме на пациентите лесен достъп до всички услуги и процедури. Създадохме уебсайт, който е ценен източник на информация относно различни медицински специалности, клинични проучвания, кампании, както и новини, касаещи клиниката. Пациентите могат да си запишат час за преглед както чрез уебсайта, така и посредством платформата Superdoc.bg. Нашите пациенти могат да се възползват от опциите за домашно посещение от лекар-специалист, както и от транспортиране до центъра при необходимост.

Горди сме с бързата си адаптация към пандемията от коронавирус. Въведохме всички необходими противоепидемични мерки мигновено и скоро след това бяхме в състояние да провеждаме бързи и PCR тестове за COVID-19 благодарение на партньорството с лаборатория Лора.

Провеждаме различни типове клинични проучвания, насочени към различни дялове от медицината и конкретни заболявания. Успяхме да дадем старт на научно-изследователски проекти и направихме необходимото, за да сме в състояние да предложим на пациентите лечение посредством иновативни терапии.

Вярваме, че най-значимите моменти от историята на Медицински център Хера тепърва предстоят! Очакваме с нетърпение всички планирани нови придобивки, бъдещите ни колеги, както и новите пациенти и приятели, които тепърва ще се доверят на Медицински център Хера.

Полезна ли беше тази статия за Вас?

Да Не

Благодарим за обратната връзка!

Подобни публикации

Новини

01.01.1970

Вече имате възможност да изберете личен лекар в Медицински център Хера...

Новини

07.06.2024

Лятото и хипертонията – причини, симптоми и полезни съвети...

Новини

01.01.1970

Предимства на съвременната диагностична техника

clinical-researches-d clinical-researches-m

Клинични проучвания

Медицински център Хера провежда клинични проучвания в редица терапевтични области. Нашите обучени специалисти са готови да предоставят детайлна информация относно стъпките, през които минава целият процес на дадено клинично проучване.

Научи повече