назад

Предимства на съвременната диагностична техника

Новини

19/06/2024

Модернизирането на медицинската апаратура и техника подобряват качеството и ефективността на здравното обслужване и осигуряват достъп до медицинска помощ и услуги като основа за подобряване на качеството на живот на всеки пациент.

 

В Медицински център Хера влагаме най-големи усилия в две направления – привличане и задържане на отлични специалисти и оборудване на медицинските кабинети с апаратура от най-висок клас.

 

Работата със съвременна медицинска апаратура за оказване на медицинска помощ подобрява качеството и безопасността на медицинските услуги и помага за покриване на критериите за съвременна диагностика и лечение на заболяванията още в най-ранен етап.

 

В Медицински център Хера в град София получавате достъп до над 30 специалисти в 14 медицински направления. Тяхната работа, свързана с Вашата точна диагноза, е оптимална благодарение на:

Ехограф Mindray –  Consona N8 в помощ на кардиологията, с разширени функционалности и базиран на платформата ZST+ – изключителна иновация, представляваща ултразвукова еволюция. Този ехограф преодолява традиционното ограничение между пространствена разделителна способност, времева разделителна способност и еднородност на тъканите, осигурявайки изключително качество на изображението.

Ехограф Mindray DC-80 X-Insight Exp с редица патентовани функционалности и оптимално качество на изображението с минимални усилия, още щом трансдюсерът докосне тялото. Този ехограф дава възможност за уникален Shell анализ на туморната инфилтрация в здравата тъкан осигурява висока чувствителност при по-повърхностни структури като щитовидната жлеза, гърди и гениталии. С натискане на един бутон може да получите 3D обемен образ на мозъка на плода, а стандартните за ЦНС скан равнини  (MSP, TCP, TTP и TVP), както и наборът от свързани анатомични измервания (BPD, HC, OFD, TCD, CM и LVW) се получават веднага. 3 пъти по-успешна оценка спрямо 2D режим.

Мобилен ехограф M7 Premium в помощ на уролози, невролози, хирурзи, ендокринолози, гастроентеролози, мамолози и ревматолози. Този ехографски апарат от висок клас е многократно награждаван за своята отлична портативна система с цветен Доплер M7 с оптимално представяне във всяка област. Разработен с иновативни технологии този ехограф обхваща пълния набор от клинични приложения с професионални специализирани софтуери. Дава кристално ясен образ навсякъде и по всяко време.

 

В Медицински център Хера – клон Монтана разполагаме с  Ехограф Mindray DC-60, който предоставя експресна яснота на изображението.  Ехографът дава възможност да бъдат открити ранни аномалии и малки патологии с най-доброто в класа изображение. Mindray DC-60 дава възможност за най-добрата в класа Natural touch eластография с количествени оценки и измервания и с инструкции, и уникален анализ на степента на инфилтрации на злокачествено образувание в здравата тъкан – Shell Analysis. Притежава иновативен нов алгоритъм с информация за дълбочината, генерира по-ярко изобразяване на обема и много по-добър триизмерен ефект.

Медицински център Хера – традиция и иновации в грижата за здравето!

 

Запазете час за преглед:

Медицински център Хера в град София:

  • телефон: 0882 441 433; 02 404 8656
  • адрес: София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. “Клисура”, №20, ДКЦ 23, ет.2.
  • https://superdoc.bg/klinika/mts-hera

 

Медицински център Хера в град Монтана:

 

 

Полезна ли беше тази статия за Вас?

Да Не

Благодарим за обратната връзка!

Подобни публикации

Новини

01.01.1970

Вече имате възможност да изберете личен лекар в Медицински център Хера...

Новини

07.06.2024

Лятото и хипертонията – причини, симптоми и полезни съвети...

Новини

06.10.2024

Всичко за ендометриозата

clinical-researches-d clinical-researches-m

Клинични проучвания

Медицински център Хера провежда клинични проучвания в редица терапевтични области. Нашите обучени специалисти са готови да предоставят детайлна информация относно стъпките, през които минава целият процес на дадено клинично проучване.

Научи повече