назад

Запознайте се с новия уебсайт на Медицински център Хера!

Новини

14.07.2020

С нескрита гордост представяме напълно новия уебсайт на Медицински център Хера!

Щастливи сме да съобщим, че нашият нов уебсайт е тук!

Присъщите на Медицински център Хера модерна визия, внимателно отношение и безкомпромисен подход бяха приложени при осъществяването на този проект.

Постарахме се да превърнем уебсайта си в удобен инструмент, предоставящ пълна и достъпна информация относно нашата дейност. Навигирането между различните секции е лесно, благодарение на интуитивната структура на менюто. Погрижили сме се достъпът до страниците да бъде бърз, дори през Вашия мобилен телефон.

Изчистеният дизайн допълва отличната функционалност, която заложихме като първостепенна цел при разработката на уебсайта.

Детайлно представяне на екипа на Медицински център Хера

Новият уебсайт е нещо повече от визитна картичка. Той представлява своеобразен портал, отговарящ на Вашите въпроси за работата ни.

Всички наши клиенти, пациенти, партньори и приятели ще могат да се запознаят с висококвалифицираните специалисти, работещи при нас. Екипът на Медицински център Хера е двигателят, който стои зад нашите успехи. Имаме честта да работим с повече от 20 изявени професионалисти, специализирани в областите педиатрия, кардиология, пулмология, ревматология, кардиология, неврология, гинекология, хирургия и мамология, ендокринология, алергология и вътрешни болести.

Всеки член на нашия екип е представен подробно с резюме на образователните си квалификации и професионален опит, натрупан до момента.

Полезна информация за удобни транспортни връзки до медицинския център

Във връзка с многобройните запитвания, които получаваме относно местоположението на Медицински център Хера, сме добавили карта с нашето местоположение в контактната форма.

Придвижващите се с личен автомобил имат възможност да използват безплатния обществен паркинг в непосредствена близост до Медицинския център.

За придвижващите се с обществен транспорт, препоръчваме използване на автобуси А100, А85, А285 или тролейбуси ТР2, ТР4, тъй като спирка Макгахан е само на няколко минути пеша от Медицински център Хера.

Освен чрез дежурните телефони, всички пациенти могат да си запазят час онлайн, както и да получат консултация от специалист, използвайки платформата superdoc.bg. Удобният интерфейс предлага опцията за бързо и лесно запазване на час при съотвения специалист.

Профили в социалните мрежи и партньори

Нашата Facebook страница е активна и запитвания могат да бъдат отправяни и чрез нея. Новини и полезна информация ще бъдат споделяни както там, така и в блог-секцията. В уебсайта ни ще намерите връзки към LinkedIn профила на Медицински център Хера, както и към Instagram профила ни, в който можете да разгледате дизайна на интериора ни след цялостното обновяване на всички пространства и кабинети.

В раздел „Контакти“ ще откриете адресите на обектите от верига денонощни аптеки Хера – наши доверени партньори. Аптеки Хера са добре познати на всички жители на София – веригата притежава над 20-годишен опит в сферата.

Административна информация, свързана с медицинската дейност на Медицински център Хера

Медицински център Хера има сключен договор с НЗОК, валиден до 2022г. Това означава, че всички пациенти могат да се възползват от услугите на нашите професионалисти както с направление от личен лекар или специалист, така и посредством някои от големите фондове за допълнително здравно осигуряване, опериращи на територията на страната, като „Обединен здравно – осигурителен фонд Доверие ЗАД“ АД, „Европейска Застрахователна и Осигурителна Компания“ ЗАД, „ЗАД „Алианц България“, „ДЗИ – Животозастраховане“ ЕАД, „Фи Хелт Застраховане“ АД и „Дженерали Застраховане“ АД.

Уебсайтът предлага на всички потребители възможността предварително да се запознаят с цените на нашите услуги.

В частта от уебсайта, отделена на клиничните проучвания, всеки може да научи какво представляват клиничните проучвания, как са урегулирани от българското законодателство и какви са правата и задълженията на участващите в тях страни. Поместили сме информация за активните клинични проучвания, както и информация за възможността за включване в предстоящо изследване.

Полезна ли беше тази статия за Вас?

Да Не

Благодарим за обратната връзка!

Подобни публикации

Новини

01.01.1970

Вече имате възможност да изберете личен лекар в Медицински център Хера...

Новини

07.06.2024

Лятото и хипертонията – причини, симптоми и полезни съвети...

Новини

01.01.1970

Предимства на съвременната диагностична техника

clinical-researches-d clinical-researches-m

Клинични проучвания

Медицински център Хера провежда клинични проучвания в редица терапевтични области. Нашите обучени специалисти са готови да предоставят детайлна информация относно стъпките, през които минава целият процес на дадено клинично проучване.

Научи повече